Followers

BULETIN

22 December, 2011

Haiiiiiiiiiiiii...lama betul tak updated blog dik kekangan masa dan sedikit kemalasan yang melanda.. jom-jom layan gambar di ruangan diari ni..tgk link bawah ni yeeee...



http://shyakhma.blogspot.com/p/diary.html

16 November, 2011

PROMOSI


YEHHHH....meh sini...meh sini..sy nk buat promosi mekap ni..boleh tempah dari sekarang untuk hari bahagia anda..tempahan sehingga 1.1.12 boleh terus kol 012-9180855.. tq :))

19 September, 2011

Assalammualaikum... wah lamanya tak updated blog dari bulan puasa ritu..sedikit sibuk dengan persiapan kahwin dan sebagainya..:) OK saya baru upload gambar terbaru Mekap tunang dan nikah..kali ni saya diberi kepercayaan oleh sepupu saya sendiri untuk mekap pada hari bahagianya..Alhamdulillah..terima kasih sangat-sangat.. silalah ke kotak d'tatarias ye..untuk gambar terbaru..sebarang komen atau kritikan boleh dihantar melalui emel atau facebook..terima kasih...:) oppss..lupe..sempat lagi an..Selamat Hari Raya..:)

02 August, 2011






CONTOH GAMBAR







contoh gambar untuk pakej fotografi..







contoh gambar bagi henna





contoh gambar bagi hantaran

-sila buat tempahan awal untuk majlis anda ye..sila hubungi saya terus 0103359790

28 July, 2011

PAKEJ KAHWIN + PAKEJ FOTOGRAFI

Haii..Assalam semua.. dah tengok gambar terbaru hasil sentuhan tangan saya? terima kasih yang bagi komen melalui emel dan di fb..banyak lagi yang perlu saya pelajari..Memang ramai lagi yang lebih terror daripada saya..tapi saya akan lebih berusaha untuk terus maju dalam bidang ni..doakanla ye..
Ok2..tanpa bebel panjang2,saya nk perkenalkan pakej terbaru saya..

dan
http://shyakhma.blogspot.com/p/pakej-photography.html

blh gabungkan mana pakej kahwin + pakej photografi = jimat la sangat2..:)

so meh ler layan,auwwwmmm
kerjasama ini diantara saya dan Ermi Lihan dan Nadia Khalid

09 July, 2011

PELAMIN (SHAH ALAM)

Haiii..lame x updated blog ni..sedikit bz ngn persiapan perkahwinan utk diri sendiri..hihii...gatai je an..So kali ni..sy da upload gambar pelamin yg dibuat dgn jayanyer oleh ayah sy dan team dy..Tapi ada satu gambar je..kihkih...boleh la view ke page backdrop/pelamin ye..layan je...

07 June, 2011

SERVIS LORI


NAK PINDAH RUMAH ????

PERLUKAN LORI????

SILA HUBUNGI 010-8965319 (SHAH)

03 May, 2011

BACKDOP/PELAMIN

Hasil tangan ayah yang dah lama dalam bidang pelamin ni.Turut dibantu oleh ahli keluarga lain bagi melaksanakan impian mempelai yang hanya mahukan backdrop sebagai pengganti pelamin pada majlis mereka.Seronok buat kerja dengan family ni..asyik bertengkar manja je..makin erat ikatan tu..hihi..so okla..apa-apa pertanyaan boleh emel atau kol saya terus ya..
boleh lihat di sini
http://shyakhma.blogspot.com/p/backdrop-pelamin.html


*Masih baru dalam bidang ni..kalau ada kekurangan mohon ampun ye..

25 April, 2011

Facebook

Hii semua..saya ada buat satu lagi facebook untuk makeup sahaja..kalau sudi boleh add di Shy Akhma http://www.facebook.com/profile.php?id=100001437996968

17 April, 2011

AKSESORI PENGANTIN

Table baru untuk aksesori pengantin... Ada beberapa jenis crown,bunga,rantai yang baru dibeli.Permulaan modal yang agak tebal juga untuk aksesori pengantin ni..hihi...Sila ke table aksesori ye..:)

16 April, 2011

20 March, 2011

Gambar Dinner & Testmakeup- terbaru pada 19.03.11.
Sila rujuk table DINNER & TEST MAKEUP ye..tq :))

18 March, 2011

sila lihat gambar lain di table atas

FACE PAINTING

-DINASOUR


17 March, 2011

Hii..As Salam semua..

Disebabkan internet yang tidak berapa nak best buat masa sekarang,jadi segala
pertanyaan di emel agak sukar dan lambat untuk dibalas..so kalau ada apa2 nak tanya..jangan malu jangan segan..boleh je sms atau kol terus ke no ini ye 0103359790 untuk tindak balas yang lebih pantas..

16 February, 2011

As Salam buat semua viewer blog Shy Akhma..
Maaf kalau ada yang pening kepala semasa view blog ni.. :P sebab saya baru je updated blog..jangan pening2 ye..:P
Semua gambar saya da sort ikut table seperti di atas..ini mungkin lebih memudahkan sahabat2 saya untuk view..
Untuk view lebih gambar bolehla add di FB Chenta Asa
Sebarang permasalahan boleh dibuat melalui telefon atau emel ( info tel dan emel boleh rujuk sebelah kiri mengenai SHY AKHMA)
So ok la buat masa ni.. As Salam :)

01 February, 2011

sila lihat gambar lain di table atas


-Penggunaan warna merah dan hitam